Épület szerkezet, hőszigetelés


A hőkamerás épületszerkezeti és épületszigetelési vizsgálat során, az épületek hőveszteségét mérhetjük fel, a falszerkezeti hibákat hőhidakat kereshetjük meg. Továbbá a hőkamerával és a hozzá tartozó páratartalom mérővel a nedvesedések is felderíthetőek és kiértékelhetőek. Amennyiben az épület utólagos hőszigeteléssel lesz szigetelve javasolt, egy előtte utána történő vizsgálat elvégzése.A hőkamerás vizsgálat segítségével leellenőrizhetjük a megfelelő anyag és munka minőségét is.


A kamera <0,1c hőmérséklet különbséget is megjelenít színes képben melyről hagyományos digitális és hő fénykép készül.Ezek a legapróbb részletekig kiértékelésre kerülhetnek kollégáink partnereink által. A képek kiértékelése után magyarnyelvű szoftveres vizsgálati jegyzőkönyv készítünk, melynek adatait módosítani nem lehet. Így ez bizonyos vitás esetekben döntő érv lehet különböző fórumokon.


Igény esetén javaslatot is teszünk a felmerűlt probléma megoldására. További előny,hogy az adatként mentett képek akár több év múlva is újraértékelhetők vagy későbbi képekkel összevethetőek.Épület szerkezeti és szigetelési vizsgálat:


- épületszerkezet hőveszteség

- épületszerkezet hőhíd

- falszerkezeti nedvesedés

- épületszigetelés előtt , után

- nyílászárók