Referencia > SZTE Orvosi Vegytani Intézet

SZTE Orvosi Vegytani Intézet

Az SZTE Orvosi Vegytani Intézet egyik Laborján belül szendvicspanelból kialakított vizsgálati helyiség hűtés kialakítása, a helyiségben végzett műveletek technológiai követelményének biztosítása volt a feladat. Amelyet külön erre a célra megtervezett, összeállított hűtő aggregáttal oldottunk meg. Az aggregát az épület pince helyiségében lett elhelyezve.


A berendezés energetikai szempontból renkívül jó hatásfokú, valamint jól terhelhető.Teljesítmény 1,36 kW
Hűtési terület nagysága 4m2

Működés folyamatos


Technológiai adatok:
Telepítve: 2011

Cégünk rendkívül fontosnak tartja az ár érték arányt, a megrendelő igényeit, a technológiai előírásokat. Ezért ajánlattétel előtt mindég a megrendelővel együttműködve keressük meg a legmegfelelőbb megoldási eljárást a kitűzött cél elérésének érdekében.


Cégünk vállalja továbbá az általa, vagy más cégek általl kivitelezett, beüzemelt berendezések üzembentartását, karbantartását, szervizelését.

7/24 ügyelet


Ahogy a képeken is látszik cégünk egészen a kezdeti lépésektől (tervezés) a teljes kivitelezésen keresztül (hűtőkamrák, épületgépészeti munkák, hűtések) a beüzemelésig minden munkálatot elvégez.

Cégünk a megrendelő igényeit szemelőtt tartva a technológiai követelményeknek megfelelően esztétikusan, tisztán telepít berendezéseket.


Az itt látható berendezést, ajánljuk ipari hűtési feladatokra üzemekbe, technológiai folyamatokhoz szükséges légállapot biztosítása mellett, valamint vendéglátó iparban, de akár házi felhasználásra is alkalmas, házi gyümölcs hűtők, Ill nagyobb volumenű hűtőtárolók kialakításához, természetesen a hűtési teljesítményi szükséglet bekariblásával.

Back (history) vissza

Bővebb információ