Referencia > Lőrinci polgármesteri hivatal

A berendezés energetikai szempontból renkívül jó hatásfokú, valamint jól terhelhető.Teljesítmény 3,5 kW
Hűtési terület nagysága 16m2, 16m2

Működés folyamatos 26 C


Technológiai adatok:

Cégünk vállalja továbbá az általa, vagy más cégek általl kivitelezett, beüzemelt berendezések üzembentartását, karbantartását, szervizelését.

7/24 ügyelet


Ahogy a képeken is látszik cégünk vállalja egyedi kialakítású klíma - lég technikai berendezések tevezését, telepítését, beüzemelését, szervizelését, üzembentartását, javítását.

Cégünk a megrendelő igényeit szemelőtt tartva a technológiai követelményeknek megfelelően esztétikusan, tisztán telepít klíma - lég technikai berendezéseket.
Cégünk ilyen speciális egyedi esetekben szigorúan ragaszkodik az általa telepített, beüzemelt klíma - lég technikai berendezés ő általa való szervizeléséhez, üzembentartásához, amire garanciát is vállal.

Az itt látható klíma berendezést, ajánljuk irodákba, valamint lakossági felhasználásra természetesen a hűtési teljesítményi szükséglet bekariblásával.

Back (history) vissza

Bővebb információ


Lőrinci polgármesteri hivatal

A Lőrinci polgármesteri hivatal 7 irodahelyiségének a klimatizálása volt a feladat, az újnak mondható AIRFEL klíma készülékekkel. A berendezésekről itt olvashat.

A kültériket a belső udvarban kellett elhelyezni mindet egy magasságban, amit gyönyörűen meg is tudtunk valósítani. A töbszörösen komplex feladatot cégünk a minőség mellett gyönyörűen is tudta megvalósítani, ami a képeken látszik is, amit a megbízó ill. a megrendelő visszajelzése is alátámasztott.

A kivitelezést folyamatos irodai munkák mellett kellett megvalósítani, amit a legnagyobb tisztaság mellett és a lehető legjobban megszervezett zajterheléssel oldotunk meg, így nem zavarva a dolgozók munkáját. A munka megkövetelte a legnagyobb rugalmasságot, mivel volt hogy megkellett szakítani a munkálatot egy ügyfél vagy egy betervezett míting végett. Cégünk sikeresen vette az akadályt.

Telepítve: 2015

Cégünk rendkívül fontosnak tartja az ár érték arányt, a megrendelő igényeit, a technológiai előírásokat. Ezért ajánlattétel előtt mindég a megrendelővel együttműködve keressük meg a legmegfelelőbb megoldási eljárást a kitűzött cél elérésének érdekében.