Referencia > Kistelek házi gyártó üzem

A berendezés energetikai szempontból renkívül jó hatásfokú, valamint jól terhelhető.Teljesítmény 3,5 kW
Hűtési terület nagysága 16m2, 16m2

Működés folyamatos 12 C


Technológiai adatok:

Cégünk vállalja továbbá az általa, vagy más cégek általl kivitelezett, beüzemelt berendezések üzembentartását, karbantartását, szervizelését.

7/24 ügyelet


Ahogy a képeken is látszik cégünk vállalja egyedi kialakítású berendezések tevezését, telepítését, beüzemelését, szervizelését, üzembentartását, javítását.

Cégünk a megrendelő igényeit szemelőtt tartva a technológiai követelményeknek megfelelően esztétikusan, tisztán telepít berendezéseket.
Cégünk ilyen speciális egyedi esetekben szigorúan ragaszkodik az általa telepített, beüzemelt berendezés ő általa való szervizeléséhez, üzembentartásához, amire garanciát is vállal.

Az itt látható berendezést, ajánljuk ipari hűtési feladatokra üzemekbe, technológiai folyamatokhoz szükséges légállapot biztosítása mellett, valamint vendéglátó iparban, de akár házi felhasználásra is alkalmas, házi gyümölcs hűtők, Ill nagyobb volumenű hűtőtárolók kialakításához, természetesen a hűtési teljesítményi szükséglet bekariblásával.

Back (history) vissza

Bővebb információ


Kistelek házi gyártó üzem

Házi üzemben a gyártó és tároló helyiség hűtése volt a feladat, amit egy egyedi tervezésű vezérlővel ellátott splitt klímával oldottunk meg. Így a berendezés biztosítani tudta az üzem technológiai igényéhez szükséges állandó 12 C fok-os hőmérsékletet.

A rendszer érdekessége, hogy Splitt klímával oldottuk meg a kívánt 12 C fok-os technológiai előírástelőírást.

Telepítve: 2012

Cégünk rendkívül fontosnak tartja az ár érték arányt, a megrendelő igényeit, a technológiai előírásokat. Ezért ajánlattétel előtt mindég a megrendelővel együttműködve keressük meg a legmegfelelőbb megoldási eljárást a kitűzött cél elérésének érdekében.