Referencia > Gyufa Gyár Légpárásítás

Szegedi Gyufa gyár

A Gyár üzemében, ahol a gyufa dobozolása történik, helyi hűtés kialakítása volt szükséges a dolgozók komfort érzetének javítása érdekében úgy, hogy a technológiai feltételeket ne rontsuk, a hűtés által. Mivel a hűtés hőelvonással jár, viszont a gyufagyártáshoz meg hő szükséges így ajánlottuk a gyárnak a VIP ködhűtőt, segítségével minden szempontnak meg tudtunk felelni úgy, hogy a dolgozók komfortérzete jelentősen javúlt a technológiai feltételek megtartása mellett.


A berendezés energetikai szempontból renkívül jó hatásfokúak, valamint jól terhelhetőek.Hűtés intenzitás 3 sebesség fokozatú ventillátor

Légszállítás 83-125 légm3/ perc

Hűtési terület nagysága 30 m2

Víztartály mérete 40 liter

Működés 1 feltöltéssel 6-8 óra

Méret 200 cm x 65 cm

Súly 32,5 kg

Működtetési költség bruttó 10 Ft/óra

Technológiai adatok:

A berendezések megtekinthetőek üzemközben, előzetes egyeztetés után.


Telepítve: 2012

Cégünk rendkívül fontosnak tartja az ár érték arányt, a megrendelő igényeit, a technológiai előírásokat. Ezért ajánlattétel előtt mindég a megrendelővel együttműködve keressük meg a legmegfelelőbb megoldási eljárást a kitűzött cél elérésének érdekében.


Cégünk vállalja továbbá az általa, vagy más cégek általl kivitelezett, beüzemelt berendezések üzembentartását, karbantartását, szervizelését.

7/24 ügyelet


Ahogy a képeken is látszik cégünk a megrendelő igényeit szemelőtt tartva a technológiai követelményeknek megfelelően esztétikusan, tisztán telepít berendezéseket.


Az itt látható berendezést, ajánljuk ipari hűtési feladatokra üzemekbe, technológiai folyamatokhoz szükséges légállapot biztosítása mellett, dolgozók komfortérzet javításához, valamint kültérre, teraszokra, vendéglátó iparban komfortérzet javításához, de akár házi felhasználásra is. Ill nem utolsó sorban háziállatok hőtűrésének javításához, istállókba, akolokba.

Back (history) vissza

Bővebb információ