Referencia > Gyufa Gyár Szolár rendszer

Szegedi Gyufa gyár

A berendezés nyári időszakban a teljes gyár HMV szükségletét kielégíti. Téli ídőszakban, amikor tiszta az égbolt közel azonos teljesítménnyel dolgozik mint nyáron, természetesen a beesési szög befolyásoló tényezővel minuszolva.- 12 x 30 cső
- 90 kW/óra teljesítmény
- 85 C fokos üzemi hőmérséklet

Technológiai adatok:

A berendezés megtekinthető üzemközben, előzetes egyeztetés után.


Cégünk vállalja továbbá az általa, vagy más cégek általl kivitelezett, beüzemelt berendezések üzembentartását, karbantartását, szervizelését.

7/24 ügyelet


Ahogy a képeken is látszik cégünk egészen a kezdeti lépésektől (tervezés) a teljes kivitelezésen keresztül (fémmunkák, épületgépészeti munkák) a beüzemelésig minden munkálatot elvégez.

Telepítve: 2011

Cégünk vállalja régi szigetelt csőhálózatok teljes felújjítását, valamint új csöhálózatok szigetelését, aluhéjazását (időjárás és madár védelm).

Felújjítás: A csövek felületkezelésétől, a szigetelésen át az aluhéjazásig (időjárás és madár védelem).

Back (history) vissza

Cégünk rendkívül fontosnak tartja az ár érték arányt, a megrendelő igényeit, a technológiai előírásokat. Ezért ajánlattétel előtt mindég a megrendelővel együttműködve keressük meg a legmegfelelőbb megoldási eljárást a kitűzött cél elérésének érdekében.


A Gyár üzem épület lapos tetejére telepített, FISHER prémiumkategóriás vákuumcsöves heat-pipe rendszerű napkollektor, 4 al és 2 főkörös, külső lemezes hőcserélős, fordított-hidegvizes visszahűtés technológiájú berendezés.