Referencia > Gyufa Gyár Légpárásítás

Szegedi Gyufa gyár

A berendezés energetikai szempontból renkívül jó hatásfokúak, valamint jól terhelhetőek.ES12 12kg/h 3 fázisú kivitel, külön telepített lefúvó ventilátorral + vezérléssel


Technológiai adatok:

A berendezések megtekinthetőek üzemközben, előzetes egyeztetés után.


Telepítve: 2012

Cégünk vállalja továbbá az általa, vagy más cégek általl kivitelezett, beüzemelt berendezések üzembentartását, karbantartását, szervizelését.

7/24 ügyelet


Ahogy a képeken is látszik cégünk a megrendelő igényeit szemelőtt tartva a technológiai követelményeknek megfelelően esztétikusan, tisztán telepít berendezéseket.

Különösen odafigyelünk:


- a telepítés
(faláttörés, fúrás) közben kialakult törmelék, szemét minimálisra való csökkentésére és   annak a munka közbeni folyamatos elszívására, elszállítására.
- a telepítés
(faláttörés, fúrás) végrehajtásakor a fal minimális sérülésére, átszakadások-
  leszakadások elkerülésére
- a berendezések telepítésekor a legnagyobb odafigyeléssel és precizitással dolgozunk, ami látszik
  abban is, hogy a telepített berendezések csöveit rögzítő bilincsek egyforma távolságra vannak kiosztva
  akár több berendezés esetén is.
- figyelünk az egyforma berendezések egyformán való telepítésére is. Ez megfigyelhető a képeken

Az itt látható berendezést, ajánljuk házi és ipari párásítási feladatokra, többek között, technológiai folyamatokhoz szükséges légállapot biztosításához, valamint gőzkabinokhoz.

Back (history) vissza

Bővebb információ


Cégünk rendkívül fontosnak tartja az ár érték arányt, a megrendelő igényeit, a technológiai előírásokat. Ezért ajánlattétel előtt mindég a megrendelővel együttműködve keressük meg a legmegfelelőbb megoldási eljárást a kitűzött cél elérésének érdekében.


A Gyár nyomdaipari üzemében, ahol papír előkészítő műveletek folynak az ehhez a technológiai folyamathoz szükséges légállapot (50% páratartalom) biztosításához telepített merülő elektródás párásító berendezés. Az üzemben 3 db készülék lett telepítve az üzem két végében és a közepén  1-1 db. A berendezés 5-10 % difereciálval képes tartani a beállított értéket.

A berendezés kiválasztásánál első tényező volt, hogy hálózati vízről is üzemelhessen, valamint, hogy a kitűzött feladatot teljesíteni tudja.