Referencia > Gyufa Gyár klíma irodák, konferencia terem, vendég apartman

Szegedi Gyufa gyár

A berendezések energetikai szempontból renkívül jó hatásfokúak, valamint jól terhelhetőek.Kültéri egységek: Inverter (irodák, konferencia terem, vendég apartman)

- FM25AH/MU4M25
- FM30AH/MU5M30

Beltéri egységek: Inverter (irodák, konferencia terem, vendég apartman)

- MS09AH

- MS12AH


Komplett On-Off készülék: (IT menedzser, porta épület)

- K12AH

Technológiai adatok:

A berendezések megtekinthetőek üzemközben, előzetes egyeztetés után.


Telepítve: 2011

Cégünk vállalja továbbá az általa, vagy más cégek általl kivitelezett, beüzemelt berendezések üzembentartását, karbantartását, szervizelését.

7/24 ügyelet


Ahogy a képeken is látszik cégünk a megrendelő igényeit szemelőtt tartva a technológiai követelményeknek megfelelően esztétikusan, tisztán telepít berendezéseket.

Különösen odafigyelünk:


- a telepítés
(faláttörés, fúrás) közben kialakult törmelék, szemét minimálisra való csökkentésére és   annak a munka közbeni folyamatos elszívására, elszállítására.
- a telepítés
(faláttörés, fúrás) végrehajtásakor a fal minimális sérülésére, átszakadások-
  leszakadások elkerülésére
- a berendezések telepítésekor a legnagyobb odafigyeléssel és precizitással dolgozunk, ami látszik
  abban is, hogy a telepített berendezések kalorikus csövei precízen párhuzamosan futnak akár
  több berendezés esetén is.
- figyelünk az egyforma berendezések egyformán való telepítésére is. Ez megfigyelhető a képeken

Cégünk vállalja régi szigetelt csőhálózatok teljes felújjítását, valamint új csöhálózatok szigetelését, aluhéjazását (időjárás és madár védelm).

Felújjítás: A csövek felületkezelésétől, a szigetelésen át az aluhéjazásig (időjárás és madár védelem).

Back (history) vissza

Cégünk rendkívül fontosnak tartja az ár érték arányt, a megrendelő igényeit, a technológiai előírásokat. Ezért ajánlattétel előtt mindég a megrendelővel együttműködve keressük meg a legmegfelelőbb megoldási eljárást a kitűzött cél elérésének érdekében.


A Gyár irodák, klíma korszerűsítés projekt. Energetikai, környezetvédelmi és komfortérzet szempontból fontos volt, hogy a régi klímák lecserélésre kerüljenek.
A mai kornak megfelelő technológiájú LG inverteres és On-Off készülékekre.
Megjegyzendő, hogy a berendezés összes kalorikus csövezése a padláson van elhelyezve, külön a megrendelő kívánsága szerint.


Ahol megoldható volt és a technológiai feltételek biztosítottak voltak ott a régi kondenzvíz hálózatra és a régi beltéri helyére telepítettük a berendezést, de volt olyan hely, hogy se a technológiai kritériumoknak, se pedig az ott dolgozók komfort igényeinek nem felelt volna meg a berendezés ha a régi beltéri helyére telepítjük az új beltéri egységet, így azt elvetve a dolgozók komfort igényeit szem előtt tartva a mai technológiai követelmények elvárásainak megfelelve telepítettük az új berendezéseket.