Képesítésről

Képesítésről:

Győződjön meg, hogy a cégnek van e képesítése!

A kivitelezőtől minden esetben kérje, hogy nevezze meg a céget, akit képvisel, ahol dolgozik, aki a számlát kibocsájtja, amelyet azonnal le is tud ellenőrizni esetünkben itt, de más estekben a
Nemzeti Klímavédelmi Hatóság Oldalán


Az Ön érdeke, hogy leellenőrizze a céget, amelyet kiválasztott!


Amennyiben az illető kivitelező cég, aki a számlát kibocsájtja nincs regisztrálva a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság- hoz, abban az esetben nem jogosúlt hűtőközeg kezelésére, azaz telepíthet, de nem üzemelhet be berendezést, amit ha mégis megtesz, garancia vesztést jelent.

Személy képesítés (ez még nem elégséges)

Ez csak azt jelenti, hogy az illetőnek megvan a képesítése, tehát telepíthet berendezést, de azt még nem üzemelheti be. Ahhoz, hogy be is üzemelhesse, (hogy hűtőközeget kezeljen) regisztrálva kell legyen a cég ahol dolgozik, aki a számlát kibocsájtja a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság- hoz.
Lejjebb láthatja, hogy miről is van szó.

Cég, vállalkozás képesítés

Ha a kivitelező cég, akit képvisel a dolgozó regisztrálva van a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság- hoz, akkor már biztos lehet abban, hogy a cég amelyet kiválasztott telepíthet, beüzemelhet berendezést. A berendezés, amelyet telepít, beüzemel, az telepítési- beüzemelési előírásoknak megfelel és a garancia is rendben van.

Itt láthatja, hogy cégünk és dolgozója I. Kat. Minõsítéssel rendelkezik.


A képesítés két lépcsőből tevődik össze:

- Személy képesítés

- Cég, vállalkozás képesítés

Az Ön érdeke, hogy leellenõrizze a kivitelezőt, amelyet kiválasztott!


A kivitelezőtöl minden esetben kérje, hogy mutassa fel a képesítést igazoló arc fényképes kék kártyát, amelyet azonnal le is tud ellenőrizni esetünkben itt, de más estekben a
Nemzeti Klímavédelmi Hatóság Oldalán


Amennyiben az illető kivitelező nem tudja felmutatni a jogosultságról szóló arc fényképes kék kártyát, valamint ha a cég, aki a számlát kibocsájtja nincs regisztrálva a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság- hoz, abban az esetben nem jogosúlt hűtőközeg kezelésére, azaz telepíthet, de nem üzemelhet be berendezést, amit ha mégis megtesz, garancia vesztést jelent.
Természetesen ezzel még ne elégedjen meg. Érdemes megnézni minden cég referencia munkáját.
Amit esetünkben megtehet itt.
REFERENCIA

Érdemes megnézni milyen precizitással dolgoznak. Valamint, ha lehetséges kérje, a referencia munka megtekintését. Ha a kiválasztott cégnek nincs referenciája, akkor nem is érdemes vele foglalkozni!

Cégünk rendelkezik pár bemutatható elvégzett (referencia) munkával, ahol meggyőződhet a minőségi kivitelezésről. Hogy mely munkákat tekintheti meg élőben, azt a Referencia oldalon látni fogja.

Back (history) vissza

Személyképesítési kategóriák


A képesítési kategóriák megtekintése.


Ha az előbbi linkre rákkattintott és megnézte a kategóriákat tisztában lehet vele, hogy az illető akivel munkát végeztet a képesítési kategóriájával milyen típusú munkálatokat végezhet !


Cégünk alkalmazottjai a legmagasabb Személyképesítési kategóriával rendelkeznek (F-I)


Az Ön érdeke, hogy leellenõrizze a kivitelezőt, amelyet kiválasztott!