A Príma Klíma Technika egyéni vállalkozásként indult 2009. Júniusában.  Az akkor még fiatalnak számító vállalkozás sikeresen küzdött meg a rábízott feladatokkal. A meglehetősen nehéz piaci kilátásoktól eltekintve a cég talpon maradt és megalapozta jövőjét. Cégünk rendkívül stabil és biztos háttérrel folytatja tevékenységét a továbbiakban is, a megrendelők igényeinek a kielégítése érdekében. Az alkalmazottak szakképzettek, udvariasak és rendkívül jó teherbírásúak. A cég folyamatos képzésekkel megteremti dolgozói számára a megfelelő technológiai tudás elsajátításának feltételét a tudás gyakorlatban való alkalmazásához pedig a legújabb és legjobb eszközöket biztosítja.


Cégünk érvényes I. kategóriás minősítéssel rendelkezik (kék kártya)


Cégünk profilja:

Hűtés-klíma technika területén a legkiesebb háztartási hűtőktől a legnagyobb hűtő aggregátokig (hűtőkamrák-hűtőházak) az egyszerű mobil klímáktól a multi rendszerekig, a folyadékhűtőkig (fan-cool) tervez, kivitelez, szervizel, javít berendezéseket.


 Ezen berendezések időszakosan történő kötelező

                                       

                                                                                                 is elvégzi.


Légtechnika területén az egyszerű szellőztető berendezésektől a központi légkezelő berendezésekig, párátlanítás - párásítás lakosságitól az ipari méretekig. A légcsatornák kiépítése a hagyományos horgany lemezes kiviteltől a korszerű textil csatornás kivitelig. Ablakszellőzőktől a közpotin porszívó rendszerekig.

• Alternatív energia területén a napenergiától a geotermikus energiáig szintén tervez, kivitelez, szervizel, javít, üzemeltet berendezéseket.

Hőszivattyús rendszerek

Napkollektoros rendszerek

Napelemes rendszerek

Szélgenerátoros rendszerek

Geotermikus rendszerek

Energetika területén termokamerás felméréseket végez, valamit energetikai szakvéleményt és szaktanácsadást is ad.

Munkavédelem területén szakirányú ellenőrzéseket, felülvizsgálatokat végez, kockázatelemzést készít, munkavédelmi oktatást tart.


Újdonság:


Cégünk elkezdte az ipari padlók készítését kizárólag magyarország legnagyonn iprai padló alapanyag forgalmazójának anyagaival STO.  Bővebb információ után érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.


Cégünk továbbá elkezdte a ledtechnikai rendszerek forgalmazását, mind lakosság, mind pedig cégek részére. Ledes izzók minden elképzelhető foglalatba.

Megtalálható foglalat, lámpa típusok:

Kérésre külön 3d látványtervet készítünk, referencia tervek később publikálva…


! Cégünk minden elvégzett munkára garanciát vállal !


Cégünk külön szaktanácsadást, oktatást, előadást is tart, szervez.

Bővebb információ az ide vonatkozó menük alatt található “Előadás-tanácsadás-oktatás”


Célkitűzés:

A cégünk célul tűzte ki a folyamatos és biztos növekedést, mind a hűtés-klíma és légtechnika technika, energetika és munkavédelem területén.

Új technológiák kifejlesztése, azok alkalmazása, a már meglévő technológiák tovább fejlesztése

Igyekszünk a megrendelők sokoldalú igényeit szem előtt tartva az új kihívásoknak megfelelni tevékenységi körünket folyamatosan bővíteni.

A cégünk megkeresését követően törekszünk a legrövidebb időn belül az ügyfélnél megjelenni és előzetes felmérés után az elvégzendő feladatot korrekt módon kivitelezni. (Az eddigi tapasztalatokat figyelembe véve a cégnek sikerült 1-2 napon belül kiszállni és a munkákat elvégezni.) Rendkívüli esetben, akár 1-2 órán belül is kiszállunk.

Természetesen, a szerviz, felügyeleti tevékenységi körünkre továbbra is kiemelt szerepet szánunk csak úgy mit a kivitelezési területünkre. Továbbra is mindent megteszünk azért, hogy a jelenlegi és jövőbeni ügyfeleinknek a szervizelésre szoruló berendezéseiket, még hatékonyabban el tudjuk látni.

Az ügyeleti szolgáltatás bővítése, fejlesztése, kiterjesztése. (kiszállási idő ~1-2 óra)

Célunk, hogy az eddig megszerzett szakmai tapasztalatunk színvonalát folyamatosan növelve, kifogástalan szolgáltatást nyújtsunk Ügyfeleinknek az általunk forgalmazott, beüzemelt berendezések vásárlása, telepítése és karbantartása során.

További munkahelyek, telephelyek létesítésével, azoknak, akik a szakma iránt elhivatottságot éreznek, valamint a pályakezdő fiatal jó képességű "szakembereknek" …

Kiemelt figyelmet fordítunk mindezek mellett további munkahelyek, telephelyek létesítésére,  egyrészt azért, hogy az egyre növekvő számú ügyfeleink igényeinek meg tudjunk felelni és evvel segíteni tudjuk azon szakembereket, akik a szakma iránt elhivatottságot éreznek, valamint a pályakezdő fiatal szakmunkásokat, akik e szakmában akarnak elhelyezkedni, de szakmai tapasztalat hiányában nem tehetik. (nem alkalmazzák)


Mottó:

Príma Klímát a PRÍMA KLÍMÁTÓL (nincs olyan kihívás, amit ne lehessen megoldani…)

Ha már csinálod legyen precíz, tökéletes, esztétikus… (referencia)

Végezz tiszta munkát…

Bemutatkozás

ellenőrizze le

Kül és beltérre egyaránt

Képesítésről (HLH)
Referencia Referencia Hőkamerás - Thermográf mérések ...