Team Speak 3 Szobák készítése

Back (history) vissza

Szobák készítése


IDEIGLENES SZOBA LÉTREHOZÁSA: (jogosult:      ,     ,       szintű normál tag (a hozzárendelt POWER fokozattal)

A Príma Klíma Technika lehetőséget ad ideiglenes szobák létrehozására, melyet bárki elkészíthet a megfelelő jogosultsággal. A szoba készítője azonnal megkapja a Szoba Adminisztrátor (Channel Admin) jogot a szobában. Miután mindenki kilépett a szobából, a szoba automatikusan törlődik és vele együtt törlődnek a szobába feltöltött fájlok, illetve a szobához társított jogosultságok. Az ideiglenes szoba Adminisztrátora kérheti a szoba véglegesítését.


FENNTARTOTT SZOBA LÉTREHOZÁSA: (jogosult:      ,     ,       szintű VIP tag (a hozzárendelt POWER fokozattal)

A Príma Klíma Technika lehetőséget ad fenntartott szobák létrehozására, melyet bárki elkészíthet a megfelelő jogosultsággal. A szoba készítője azonnal megkapja a Szoba Adminisztrátor (Channel Admin) jogot a szobában. A szoba megmarad akkor is ha mindenki kilépett a szobából, de ha a szerver újraindítás alatt nem tartózkodik benn senki a szoba automatikusan törlődik és vele együtt törlődnek a szobába feltöltött fájlok, illetve a szobához társított jogosultságok. A Fenntartott szoba Adminisztrátora kérheti a szoba véglegesítését.


ÁLLANDÓ SZOBA IGÉNYLÉSE, IDEIGLENES- FENNTARTOTT SZOBA VÉGLEGESÍTÉSE

Szobát kérni kizárólag a szerveren lehet a Szerver Adminoktól, Moderátoroktól, illetve az ideiglenes szobát is ők tudják véglegesíteni.


Az állandó szoba igénylés feltételei és menete:Az állandó szobát, vagy véglegesítést kérhetitek privát üzenetben, szóban, vagy a "SZOBA IGÉNYLÉS" nevű szobába való belépéssel. Privát üzenet esetén Klánod legalább két tagja írjon egyszerre privát üzenetet, vagy a fent megnevezett szobába legalább ketten lépjetek be. Ajánlott a privát üzenet használata, mivel az Adminok nem mindig elérhetőek, illetve nem minden esetben tudják azonnal véglegesíteni / elkészíteni a szobát. Ha nem érhető el Admin, készíts egy Ideiglenes, vagy fenntartott szobát és majd az Adminok véglegesítik. Az állandó szobának egy Szoba Főadminisztrátora kell, hogy legyen, ezt a jogot az kapja a kérelmezők közül, aki igényt tart rá (alapesetben a szoba kérelmezője). Véglegesítés után a szobád ABC sorrendben lesz megtalálható a többi között.


Szoba Adminisztrátori jogosultságot egy már meglévő szobára kizárólag egy másik Szoba Adminisztrátor / Szoba Főadminisztrátor adhat. Szerver Adminisztrátor / Moderátor csak hibaelhárítás esetén adhat Szoba Főadminisztrátori jogosultságot egy felhasználónak.


Szoba Adminisztrátorok a szoba codec minőségét max. Speex Ultra-Wideband 2-es értékre tudják állítani. Ettől magasabb érték beállítását a Szerver Adminisztrátortól lehet kérni.


A Príma Klíma Technika nem tolerálja az egyéni szobákat, illetve a pillanatnyi hangulat alapján kért állandó szobákat. TeamSpeak szerverünk elsősorban többfős Klánok játékát támogatja.


Egy főszobának maximálisan 5 alszobája lehet összesen (az alszoba alszobája is beleszámít). Ha az alszobák száma ennél több, és a Klánban nincs Támogató tag, a Szerver Adminisztrátorok kitörlik a "többlet" alszobákat alulról felfelé haladva.


Ötnél több alszobát a Szerver Admisztrátoroktól lehet igényelni, ha a Klánban van legalább egy Ezüst fokozatú támogató.


KIEMELT SZOBA LÉTREHOZÁSA

A kiemelt szobák a lista tetején helyezkednek el. A kiemelt szoba tulajdonosa kizárólag Moderátor, Szerver Adminisztrátor, Főadminisztrátor, vagy Rendszergazda lehet. A Kiemelt szoba tulajdonosa felelős szobáinak rendjéért, jelenléte esetén és engedélye nélkül más nem intézkedhet. A Kiemelt szoba gazdájának távollétében viszont a Moderátorok, vagy az Adminisztrátorok is intézkedhetnek. Minden Moderátornak / Adminisztrátornak 1 főszobája lehet, azon belül legfeljebb 10 alszobával.