Team Speak 3 Ikonok igénylése és használata

Back (history) vissza

Ikonok igénylése és használata


Szerverünkön három külön kategóriájú ikon létezik:egyéni, játék és klán ikon.


Mi a különbség az Egyes ikonok között?


Egyéni ikon: Olyan ikon, ami az egyén egyedi jellegzetességére utall, egyénenként 1 db lehet.

Klán ikon: Klántagok viselhetik, a klánra utalló képrészlet, logó.
Játék ikon: A játékok, amikkel játszol.
Az ikon képe bármihez kapcsolódhat, ami nem ütközik a Szabályzatba.


Klán ikont legalább ötfős Klánok és Csoportok kaphatnak. A Klán ikon képe és neve csak számítógépes játékra, vagy magára a Klánra utalhat.


KLÁN IKON


Ki igényelhet Klán ikont?

Klán ikont kizárólag Szoba Főadminisztrátor igényelhet saját maga és szobájának tagjai (Klánja) részére.


Mi a feltétele a Klán ikon igénylésének?

Az a Klán / Csoport kaphat Klán ikont, amely legalább 2 hete rendszeresen használja TeamSpeak szerverünket és amely klánban legalább öt aktív fő van. Az igénylés pillanatában a Klánszobában minimum öt főnek kell tartózkodnia akkor is, ha csak egy embernek kell ikon.


Ki tud nekem Klán ikont adni?

Klán ikont kizárólag Szerver Adminisztrátor, vagy a Server Query Admin tud adni a Szoba Főadminisztrátor kérésére.


Hogyan lehet Klán ikont kérni?

Az általad megrajzolt / beszerzett ikont PNG (transzparens), vagy JPG formátumban, 16x16px töltsd fel a Klánod szobájába (jobb kattintás -> Fájlböngésző megnyitása). A fájlnak olyan nevet adj, hogy az Adminisztrátorok meg tudják különböztetni a többi fájltól. Rossz formában küldött, szabálytalan, vagy nem beazonosítható ikonokat nem töltünk fel, nem méretezünk át, az igényt ebben az esetben töröljük. Feltöltés után keress egy időpontot, amikor Klánod ráér, trombitáld őket össze, keress meg egy Szerver Adminisztrátort privát üzenetben, vagy szóban, add meg a szoba nevét (klán nevét) és kérd az ikont a szoba tagjai részére.


Már van ikonunk, de vannak olyan tagjaink akiknek még nincs. Ezt hogyan kérhetem nekik is?

Ha legalább öten tartózkodtok a szobátokban, a Szoba Főadminisztrátor keressen meg egy Szerver Adminisztrátort és meg fogja adni a tagoknak. Kizárólag Szoba Főadminisztrátor igényelhet Klán Ikont.


Lehet egyszerre több Klán ikonom?

Nem. Egy normál felhasználónak a szokásos szerver-ikonokon kívül ( Tag, Törzstag (VIP), Operátor, Szoba Adminisztrátor, Végítélet ) csak egyetlen Klán ikonja lehet.


Szeretnék Klán ikont cserélni. Lehet?

Klánikont cserélni havonta egyszer lehet. Legyetek legalább öten a szobátokban és kérd meg a Szoba Főadminisztrátort, hogy kérje számodra az ikont. Egyéb esetben a Szerver Adminisztrátorok csak törölni tudják az ikont.


EGYÉNI IKON


Ki igényelhet Egyéni ikont?

Egyedi ikon igényét mindenki jelezheti, de csak is a szoba Főadminisztrátora igényleheti és csak is a Server Admin, vagy Server Query Admin dönthet felőle. Az alapszobáknál, az igényt, majd a  döntést minden esetben jelezni kell a Server Query Admin felé, természetesen a különböző szobacsoportokban (klán- team), ahol van klán Admin ott egyedül és önállóan is dönthet, amit nem kötelező jelezni a Server Query Admin felé.
 

A Server Query Admin minden jogosúltságot ellenőrizhet és felülbírálhat.

Egyéni ikont al
ap esetben az Adminisztrátorokon kívül kizárólag BronzVIP, EzüstVIP és AranyVIP Tagok és Támogatók viselhetnek. Az egyéni ikonnak a neve: "Felhasználó ikonja" és közvetlenül a felhasználóhoz van társítva.


Lehet egynél több Egyéni ikonom?

Nem lehet. Ezt a TeamSpeak 3 sem engedélyezi, egy felhasználónak fizikailag csak egy Egyéni ikonja lehet.


BronzVIP, EzüstVIP, vagy AranyVIP. tag vagyok. Lehet a "VIP" ikon mellett még két ikonom?

Egy Törzstagnak a "VIP" ikonnal együtt maximum két ikonja lehet. ("VIP" és Klán ikon, vagy Klán ikon és Egyéni ikon, vagy "VIP" és Egyéni Ikon). A "VIP" ikon lecserélhető egy másik Klán ikonra.


Moderátor / Admin vagyok. Lehet az "M" / "S" ikon mellett még két ikonom?

Igen. A Moderátor / Szerver Adminisztrátor felvehet 1 Klán ikont és 1 Egyéni ikont. Abban az esetben ha többet szeretne, akkor azt kizárólag a Server Query Admin -tól kérheti és csak is Ő adhatja meg.


JÁTÉK IKON


Ki igényelhet Játék ikont?

Játék ikon igényét mindenki jelezheti, de csak is a szoba Főadminisztrátora igényleheti és csak is a Server Admin, vagy Server Query Admin dönthet felőle. Az alapszobáknál, az igényt, majd a  döntést minden esetben jelezni kell a Server Query Admin felé, természetesen a különböző szobacsoportokban (klán- team), ahol van klán Admin ott egyedül és önállóan is dönthet, amit nem kötelező jelezni a Server Query Admin felé.


A Server Query Admin minden jogosúltságot ellenőrizhet és felülbírálhat.


Hogy nézhet ki?

Csak is a játszott játék ikonja lehet, amivel legalább 2 hete játszol. Olyna ikon, ami utall a játékban betöltött szerepedre, rendfokozatodra, amelynek cserélyére lehetőség van. Csere menete, a Főadminisztrátor -nál kell jelezni és ő majd a Server Admin -nál megigényli.


Hány játék ikonom lehet?

2 játék, játékonként max. 2 db (Server Query Admin) hatáskör. Összesen 4 db (kevés esetben adtunk még meg ennyit)


EGYÉB KÉRDÉSEK AZ IKONOKKAL KAPCSOLATBAN


Kérhetek ikont a Szoba neve mellé?

Ha támogatod a szerverünket, igényelhetsz főszobád, vagy egy alszobád mellé szobaikont. Egyéb esetben csak a KIEMELT SZOBÁK főszobáinak lehet ikonja. KIEMELT SZOBÁJA csak a Szerver Moderátoroknak és Szerver Adminisztrátoroknak lehet.


Szeretnék Szerver ikont cserélni (Végítélet, Szoba Adminisztrátor, Operátor, Tag, Vendég, Blokkolt). Lehet?

Szerver ikont nem lehet cserélni.


Újratelepítettem a gépem, elveszett az azonosítóm. Kérhetem újra az ikonjaimat?

Klánikont újra kérni / cserélni havonta csak egyszer lehet. Legyetek legalább öten a szobátokban és kérd meg a Szoba Főadminisztrátort, hogy kérje számodra az ikont.

Minden esetben mentsd ki az azonosítód, amit másnak ne adj át. Megteheted a Beállítások/Azonosítók menüben.