Team Speak 3 Egyéb szolgáltatások

Back (history) vissza

Egyéb szolgáltatások


TÉTLENSÉG FIGYELÉSE


Bevezettük a TeamSpeak 3 szerverünkön a tétlenség figyelését. Ez azt jelenti, hogy ha 490 fő fölé emelkedik a felhasználók összlétszáma, a szerver azonnal kirúgja a 35 perce tétlen játékosokat, valamint aktivizálódik a tétlenség figyelése az alábbiak szerint:


   Ha egy játékos 25 perce tétlen, privát üzenetben figyelmezetetést kap

   30 perc tétlenség után a szerver átteszi az inaktív játékost az AFK szobába

   35 perc tétlenség után a szerver kirúgja a játékost.


Kirúgás után természetesen vissza lehet jönni, szankció nincs. 490 fő alatt nincs tétlenség figyelés, bármeddig fent lehet lenni a szerveren.490 főt többnyire az esti órákban 17 és 22 óra között szoktuk elérni.


Aki szeretne magának kivételt kérni a tétlenség figyelése alól, a szerver támogatásával (pl. SMS küldésével) igényelheti. Bővebb infók a Támogatás ismertetése oldalon. Egyéb esetben csak alapos indoklással (pl. nincs mikrofon) kapható kivétel. Ezt kérheted egy Szerver Adminisztrátortól, vagy Moderátortól.


TeamSpeak 3 szerverünkön a tétlenség ellenőrzés nem tudja figyelmen kívül hagyni azokat a játékokat és játékmódokat, amelyben a Klántagok lenémítva játszanak, vagy a Klánvezér utasításait hallgatják, és nem beszélnek. Kérem azt a Klánt, aki ilyen módon játszik keressen egy másik szolgáltatót, vagy segítse szerverünk működését.


AVATAR FELTÖLTÉSE


A TeamSpeak 3 szerver támogatja az Avatarok feltöltését. Avatart a GY.I.K. -ben leírt csoportok tölthetnek fel maguknak. Tilos ugyanakkor a szabályzatba ütköző (másokat sértő / perverz / obszcén...stb) képek feltöltése. Ennek megszegése esetén az Adminisztrátorok figyelmeztetik, majd - ha nincs változás - kirúgják, vagy kitiltják a felhasználót a szerverről.


HANGFELVÉTEL KÉSZÍTÉSÉNEK TILTÁSA


Biztonsági okok miatt szerverünkön letiltottuk a hangfelvétel készítésének lehetőségét. Azt a felhasználót, aki felvételt próbál készíteni, a szerver automatikusan áthelyezi a BÜNTETŐ SZOBA. Ebből a szobából csak is 9.0 ADMIN segítségével tudsz kilépni. Ha valaki 1 héten belül többször is bekerül ebbe a szobába, azt a szerverről elsőnek rövidebb, majd egyre hosszabb időre bannoljuk! Ez alól nincs kivétel. Még az ADMINok sem készíthetnek felvételt.


FÁJLOK FELTÖLTÉSE


Lehetőség van szobához társított fájlok / mappák feltöltésére. Fájlokat a GY.I.K. -ben leírt csoportok tölthetnek fel, illetve le. Az egy főre eső havi limit 100MB, a max. sebességhatár 1MB/s. A mérethatár SMS támogatással 500MB -ra növelhető.


PANASZOK KEZELÉSE


A GY.I.K. -ben leírt csoportoknak jogában áll panaszt tenni bármely felhasználóra. Öt panasz után az illető automatikus kitiltásban részesül egy meghatározott időtartamra.


FELHASZNÁLÓ KITILTÁSA (BAN)


A Platina támogatók 30 napon keresztül maximum 1 nap időtartamra bármely Klántagot ki tudják tiltani a szerverről.


BBCODE HASZNÁLATA


A szoba leírásában a táblázat kivételével bármilyen BBCode használható. Lehetőség van képek, vagy linkelt képek beillesztésére, dőlt, vagy vastag betűk használatára. Bővebb leírást a WikiPedia oldalán találsz.


PRIVÁT ÜZENETEK KÜLDÉSE


Kattints duplán a partnered nevére és alul már írhatod is az üzenetet. Ha a szobában tartózkodó összes felhasználónak szeretnél üzenetet küldeni, kattints duplán a szoba nevére. Így az üzeneted mindenki megkapja.


OFFLINE ÜZENETEK KÜLDÉSE

Hamarosan.


BARÁT MEGHÍVÁSA

Hamarosan


BARÁT MEGHÍVÁSA JOGOSULTSÁGADÁSSAL

Hamarosan


SÚGÁS, SÚGÓLISTÁK

Hamarosan