Team Speak 3 Admin Csapat

Back (history) vissza

Bővebben: Adatvédelem- jognyilatkozat

TeamSpeak 3 (Ts3) Alapszabályok


A Príma Klíma Technika TeamSpeak 3 szerverre történő csatlakozásoddal egyúttal elfogadod az alábbi Szabályzatot.


A szabályzat nem ismerete nem mentesít annak betartása és a felelősségre vonás alól!


A Szabályzathoz tartoznak az almenüpontokban lévő további tudnivalók is!


A Szerver Adminisztrátorok és Moderátorok nem tudnak segíteni a TeamSpeak beállításaiban, használatában, valamint saját TS szerver konfigurálásában, üzemeltetésében. Javasoljuk a hivatalos fórum, weboldal olvasását.


Ha Adminisztrátornak / Moderátornak írsz, kérjük mellőzd a "Szia", "Üdv", "Hahó", "Hi" ...stb. üdvözléseket úgy, hogy utána semmi nem történik. Természetesen illik köszönni, de ne várj a reagálásra, hanem problémádat / kérdésedet egyből írd le. Az Adminisztrátorok nem fognak intézkedni, amíg nem közlöd írásban a problémát, így kérjük, hogy egyből a kérést / kérdést írd le egyértelműen. Mihelyst ideje lesz rá, az Adminisztrátor el fogja olvasni az összes beérkezett üzenetet és intézkedni fog kérésednek megfelelően.


A Szerver Adminisztrátor / Moderátor nem fog áthúzni téged másik szobába, ha SuperVIP tagnál gyengébb jogosultságokkal rendelkezel a szerveren. Ha nem tudsz valahová belépni, annak oka van. Ilyen esetben neked és az adott Szoba Adminisztrátorának kell intézkedni.


A Príma Klíma Technika TeamSpeak 3 szerveren nem szükséges a névregisztráció, de érdemes megadni a Nick (bece) neved után zárójelben, mert itt ugye szóban csevegünk és a megszólításnak jelentősége van. Pld: PentOxin (Krisz)


Azonosítódat mindenképp mentsd ki (Beállítások -> Azonosítók), ugyanis a jogokat visszaszerezni egy másik azonosítóra a legtöbb esetben nem lehetséges.


A Príma Klíma Technika TeamSpeak 3 használatának feltétele a szabályzat betartása és működőképes mikrofon megléte, mivel az Adminisztrátorok / Moderátorok ellenőrizhetik az új felhasználók hangját.


A TeamSpeak 3 szerverek üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a szolgáltatás használhatóságáért és nem garantálják a zavartalan működést. Nem garantálják továbbá, hogy a szolgáltatás végérvényesen elérhető marad.


Ha zavarnak a Príma Klíma Technika TeamSpeak 3 szerver hangüzenetei (player joined, player left...stb.), kikapcsolhatod a Settings (Beállítások) -> Értesítések menüben! Ha egyes játékosokkal problémád adódna, a GY.I.K. -ben ismertetett módon kiszűrheted a renitens embereket.


Az ingyen TeamSpeak szerver nem azt jelenti, hogy bármit megtehetsz, épp ellenkezőleg. A Szerver Adminok / Moderátorok pillanatok alatt kihajítják a problémás elemeket és akár törölhetik is az általuk használt szobákat ha ott Vendégnél erősebb jogokkal rendelkeztek! Így csak olyan embernek adjatok Operátori, vagy Szoba Adminisztrátori jogot, akikben maximálisan megbíztok, illetve azonnal jelentsétek a problémás játékosokat.


A Szerver Adminisztrátoroknak jogukban áll bármikor belépni bármelyik szobába és ellenőrizni az ott folyó tevékenységet. A szobák ellenőrzése a Príma Klíma Technika TeamSpeak 3 Szabályzatának betartása miatt szükséges.


TILTOTT TEVÉKENYSÉGEK

Minden olyan tevékenység tiltott, amely zavaró, idegesítő, félreérthető, hátrányos, vagy veszélyes, félelmet keltő, sértő lehet mások számára. Például:A fentiek megszegése a Príma Klíma Technika TeamSpeak 3 szerverről való azonnali kirúgást / kitiltást, vagy a jogosultságoktól való megfosztást vonhatja maga után.


A Príma Klíma Technika TeamSpeak 3 való kirúgás / kitiltás esetén az Adminisztrátor minden esetben leírja az intézkedés okát. Ezt a félreértések elkerülése miatt minden esetben olvasd el mielőtt kérdeznél!


A kitiltás feloldására csak rendkívül alapos magyarázat után és nyomós indokkal van lehetőség. Egyéb esetben javasoljuk másik TeamSpeak 3 szerver használatát.


A Príma Klíma Technika minden írott és képi anyaga (szabályok, írások, képek, ikonok) a Príma Klíma Technika tulajdonát képezik, felhasználásuk kizárólag előzetes írásbeli hozzájárulás esetén engedélyezett!