Rangok és csoportok


FIGYELMEZTETÉS!

Kérjük vedd figyelembe, hogy 60 nap inaktivitás után (azaz ha egyszer sem lépsz fel a Príma Klíma Technika TS3 szerverre 60 napon keresztül) minden jogod elvész és azonosítódat töröljük az adatbázisból! Ez mindenkire (Adminisztrátor, VIP Törzstag, Felhasználó...stb.) vonatkozik! Ez esetben a jogokat ismét meg kell szerezni.


Szerverünkőn POWER rendszer üzemel, azaz minden megkapható jogosultságnál van egy un. Power (erősségi) mutató, vagyis, hogy az illető felhasználó, legyen az vendég, tag, operátor, adminisztrátor, szoba- , vagy szerverszintű a jogosultságát csak is az ő jogához megadott erővel (power- el) tudja végrehajtani. Így védjük ki az olyan esetet, pld, ahol az illetőnek nincs ereje belépni egy nálánál magasabb erejű szobába, de behúzzák , ekkor az illetőnek semmilyen joga nem lesz ebben a szobában, csak beszélni. Nem jogosult fálj fel- letöltésére, se böngészésére. Oka van annak, hogy az illető nem rendelkezik magasabb joggal, ha magasabbat szeretne, akkor azt már a megfelelő szabályok alapján kérni kell!


VI szint (AranyVIP) TörzsTagság

Hamarosan


V szint (EzüstVIP) TörzsTagság


EzüstVIP Törzstag bárki lehet, akit a Rendszergazda annak ajánl.


További feltételek:A EzüstVIP Törzstagnak az alábbi kibővített jogai vannak a TeamSpeak 3 szerveren:Ha egy EzüstVIP Törzstag elveszíti az Azonosítóját (Identity), csak abban az esetben lehet újra EzüstVIP Törzstag, ha legalább három Szerver Adminisztrátor ismeri és emlékszik rá, hogy már legalább 2 éve a közösség tagja és EzüstVIP Törzstag státusszal rendelkezett. Az újra igénylést szóban kell intézni, írásban nem lehet.


A leköszönő / távozó Adminisztrátorok / Moderátorok ebbe a csoportba kerülnek, ha a többi Adminisztrátornak ez ellen nincs kifogása, aktív volt és nem volt a múltban probléma az adminisztrátori / moderátori tevékenységével.


Rendkívül alacsony aktivitás esetén (ha csak hetente 1-2 alkalommal használja a TS-t) a EzüstVIP tagot először figyelmeztetjük (offline üzenetben), majd ha aktivitása nem javul, BronzVIP Törzstag státuszt kap. EzüstVIP jogát csak 1 hónap aktív (mindennapos) TS jelenlét után kaphatja vissza.


IV szint (BronzVIP) TörzsTagság


BronzVIP Törzstag bárki lehet, akit az Adminisztrátorok annak ajánlanak.


További feltételek:A BronzVIP Törzstagnak az alábbi kibővített jogai vannak a TeamSpeak 3 szerveren:TÁMOGATÓ


Támogató bárki lehet, aki SMS-ben, átutalással, vagy PayPal segítségével segíti a szerver működését a három fizetési csomag (bronz, ezüst, arany) segítségével. Bővebb leírás a "Támogatás ismertetése" menüben.


Tag JOGOSULTSÁGI SZINTEK

A Príma Klíma Technika TeamSpeak 3 szerverén 15 szintű jogosultsági rendszer létezik:


Vendég “GEST” (0-ás power)

(szerver szint) alapértelmezett

Először ebbe a csoportba tartozik minden új felhasználó a szerveren. A vendégek tudnak üzenetet küldeni, de sem beszélni, sem avatart, sem fájlt nem tudnak fel- illetve letölteni. Nem tudnak bökést, illetve panaszt küldeni.

(szoba szint) alapértelmezett

Először minden szobába belépő felhasználó ebbe a csoportba tartozik, de a Szoba Adminisztrátorok is be tudják állítani ezt a jogosultságot Klánjuk tagjai részére egy szobára vonatkozóan. A vendégek tudnak beszélni, üzenetet küldeni, de sem avatart, sem fájlt nem tudnak fel- illetve letölteni. Nem tudnak bökést, illetve panaszt küldeni.


I szint Tag (10-es power)

(szerver szint)


(szoba szint)


II szint Tag (15-ös power)

(szerver szint)


(szoba szint)


III szint Tag (20-as power)

(szerver szint)


(szoba szint)


IV szint (BronzVIP) TörzsTag (25-ös power)

(szerver szint)

A Szerver Adminisztrátorok tudják ezt a jogosultságot beállítani az egész szerverre vonatkozóan. A VIP Törzstagok tudnak Avatart beállítani, illetve fájlokat le- és feltölteni. Tudnak bökést, illetve Panaszt küldeni, valamint kibővített jogokkal rendelkeznek (bővebben információt az "EGYÉB FUNKCIÓK" részben találsz)

(szoba szint)


V szint (EzüstVIP) TörzsTag (30-as power)

(szerver szint)

A Szerver Adminisztrátorok tudják ezt a jogosultságot beállítani az egész szerverre vonatkozóan. Az EzüstVIP Törzstagok tudnak Avatart beállítani, illetve fájlokat le- és feltölteni. Tudnak bökést, illetve Panaszt küldeni, valamint immunisak a ban-ra, kick-re, mentesülnek a tétlenség és a felvétel készítés figyelése alól. Be tudnak lépni megtelt, illetve jelszavazott szobába is.

(szoba szint)

A Szerver Adminisztrátorok tudják ezt a jogosultságot beállítani a Platina Támogatók részére. Az EzüstVIP  a szoba teljes körű felügyeletére és módosítására, valamint a felhasználók kitiltására (ban) jogosult.


VI szint (AranyVIP) TörzsTag hamarosan (35-ös power)

(szerver szint)


(szoba szint)


Klántag (szoba szint)

A Szoba Adminisztrátorok tudják ezt a jogosultságot beállítani Klánjuk tagjai részére egy szobára vonatkozóan. A Klántagok tudnak Avatart beállítani, illetve fájlokat letölteni. Tudnak bökést, illetve Panaszt küldeni.


Barát (szerver szint) (40-ös power)

A Szerver Adminisztrátorok tudják ezt a jogosultságot beállítani Bartái társaságuk tagjai részére szerverre vonatkozóan. A barátok tudnak Avatart beállítani, illetve fájlokat letölteni erőjüknek megfelelően, valamint Tudnak bökést (100 power), illetve Panaszt küldeni.


Adminisztrátori  JOGOSULTSÁGI SZINTEK


Szoba szintű JOGOSULTSÁGOK


I szint Operátor (45-ös power)

A Szoba Adminisztrátorok tudják ezt a jogosultságot beállítani Klánjuk tagjai részére egy szobára vonatkozóan. Az Operátor a szoba részleges adminisztrálására jogosult.


II szint Szoba Adminisztrátor (50-es power)

A Szoba Adminisztrátorok tudják ezt a jogosultságot beállítani Klánjuk tagjai részére egy szobára vonatkozóan. A Szoba Adminisztrátor a szoba teljes körű felügyeletére és módosítására jogosult.


III szint Szoba Főadminisztrátor (55-ös power)

A Szerver Adminisztrátorok tudják ezt a jogosultságot beállítani egy szobára vonatkozóan. A Szoba Főadminisztrátor a szoba teljes körű felügyeletére és módosítására jogosult. Egy szobának csak egy Főadminisztrátora lehet, valamint ezt a jogot senki nem tudja elvenni. Kizárólag a szoba igénylője kaphatja, vagy Szoba Adminisztrátori kérésre egy személy felruházható ezzel a joggal.


Szerver szintű JOGOSULTSÁGOK


IV szint Moderátor

A Rendszergazda tudja ezt a jogosultságot beállítani egy felhasználó részére. A Moderátor a felhasználók és szobák módosítására/törlésére jogosult. Nem tudja kezelni az ikonokat, a szerver- és jogosultság beállításokat, nem hozhat létre szobákat.

V szint Szerver Adminisztrátor

A Rendszergazda tudja ezt a jogosultságot beállítani egy felhasználó részére. A Szerver Adminisztrátor a TeamSpeak 3 szerver részleges adminisztrálására jogosult.

Szerver Adminisztrátor 6.0 (60-as power)

Szerver Adminisztrátor 6.5 (65-as power)

Szerver Adminisztrátor 7.0 (70-es power)

Szerver Adminisztrátor 7.5 (75-ös power)

Szerver Adminisztrátor 8.0 (80-as power)

Szerver Adminisztrátor 8.5 (85-ös power)

Szerver Adminisztrátor 9.0 (90-es power)

Szerver Adminisztrátor 9.5 (95-ös power)


VI szint Rendszergazda Server Query Admin (100-as power)

A rendszergazda a TeamSpeak 3 szerver teljes körű adminisztrációjára jogosult. Erre a pozicióra egyetlen egy ember jogosúlt a TeamSpeak szerver üzemeltetője.


Moderátor, Szerver Adminisztrátor, illetve Rendszergazda jogokat NEM tudunk adni, még neked sem! Az ilyen pozíciókra - ha aktuális - felhívást teszünk közzé itt, a TeamSpeak szerveren és a www.primaklimatechnika.hu oldalon.


Tiltó JOGOSULTSÁGI SZINTEK


Blokkolt

(szerver szint)

A Szerver Adminisztrátorok / Moderátorok tudják a blokkolást beállítani az egész szerverre vonatkozóan. A blokkolt felhasználók sem beszélni, sem üzenetet küldeni, sem egyéb műveletet nem tudnak végezni a szerveren.

(szoba szint)

A Szoba Adminisztrátorok tudják a blokkolást beállítani Klánjuk tagjai részére egy szobára vonatkozóan. A blokkolt felhasználók sem beszélni, sem üzenetet küldeni, sem egyéb műveletet nem tudnak végezni az adott szobában.