Menü - Navigáció

Kérjük kedves ügyfeleinket, hogy ha meglátogatják oldalainkat minden esetben eszközöljenek egy teljes előzmény törlést böngészőjükben, mivel cégünk folyamatosan fejleszti oldalait, oldalain található tartalmait. Abban az esetben ha nem hajtják végre a teljes előzmény törlést, akkor nem biztos, hogy minden újjonan felhelyezett tartalmat megtudnak tekinteni.


Ennek hátránya főleg, akkor van, ha épp egy AKCIÓ -ra való felhívást, egy kihagyhatatlan lehetőséget ajánlunk figyelmébe, ami akár csak 1 napig tart.
Érdemes végrehajtani.

FELHÍVÁS !

A Príma Klíma Technika weboldalainak tartalma a Príma Klíma Technika szerzői jogi védelme alatt állnak. Ennek megfelelően a Príma Klíma Technika előzetes, írásos hozzájárulása szükséges a honlapok tartamának bármely módon történő felhasználásához.

Menü - Navigáció


Oldalunkon található témákat az átláthatóság érdekében megpróbáltuk alkalmazási területenként rendezni. Bizonyos információkat több úton is meglehet közelíteni.


Menü információja:


A menü és az almenük címe (neve), részleges információt nyújt a ügyfél számára az alatta található tartalomról, így ha a tartalom még nem elérhető, abban az esetben is eltudja dönteni a kedves ügyfél, hogy cégünk megfelel-e az ő általa keresett szolgáltatás, tevékenység végrehajtására.

Azesetben, ha úgy érzi, hogy megfelel cégünk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen felvilágosítást az adott témát illetően.


A Menüben való navigálás:


A tartalom követése, ha az egeret ráviszem a menüsorra, ahol már élő tartalom van ott fehérre vált a szöveg színe, ahol még nincs ott pirosra (hamarosan… felirattal).

Fontosabb, kiemelt témáknál a szöveg színe sárgára vagy egyéb kiemelő színre vált.

Back (history) vissza